Long time ago.

Dagarna bara springer förbi. Det är knappt att man hinner uppfatta att det faktiskt är en ny dag.
Det känns som att jag jobbar 24/7. Vilket jag nästan gör.Har inte varit ledig en enda dag sen i slutet på mars och så kommer det fortsätta fram till augusti. Några enstaka dagar ska jag också få vara ledig :)

Jag börjar bli lite nevös för nästa onsdags bestyr. Hoppas verkligen att jag blir nöjd efter alla konstiga drömmar om tatueringen :P

Nu ska jag skriva under lite diplom,sen ringa älskling som har jour sen blir det sängen,en nybäddad sådan- I love it.

Valborg på torsdag.redan maj på fredag.sjukt fort det gått. Snart ett helt år sen jag slutade skolan. Nästan ofattbart.

Jag älskar min Henrik och jag är så himla glad över att jag hittat min drömprins ;)

GOD NATT!

Tjohooo!

Nu är han ÄNTLIGEN hemma igen, och jag är en liiicklig tjeja ;D


Drömprinsen.

Jag har verkligen hittat min drömprins.
Han är precis allt för mig. Jag skulle inte kunna leva utan min Henrik. Eller snarare,jag skulle inte alls må bra utan honom. Jag skulle känna mig halv. Precis som jag känner just nu. Det är 4 dagar kvar tills han kommer hem igen efter sina två och en halv månad i Japan. Det känns som att jag håller på bli en knäppis. Jag bara längtar och längtar. Det kryper i hela kroppen och alla känslor och tanka på hur underbart det kommer vara när vi möts i gen på flygplatsen efter denna långa tid. Han är verkligen en sån kille som jag vill visa hela världen. En perfekt kille i alla lägen. Han är underbar och jag är så himla stolt och mallig över att han är min. Jag äälskar verkligen dig Henrik.

Nu ska jag njuta av varje sekund av att ha honom nära för i augusti bär det av till Ronneby för honom och för mig kanske och förhoppningsvis kommer jag in på den skolan jag helst vill komma in på.

Nu ska jag diska pop corn skålen,ta lite hostmedecin,borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen.

Natti natti! PUSS <3



<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

RSS 2.0