En rörig vardag.

Ja vad händer i mitt händelserika liv? :)

Just nu jobbar jag på badet på intensivsimskolor som intruktör och så har jag ju mitt jobb på Roshyddan på helgerna så klart.
Hinner tyvärr inte med så mycket annat.
Har ju sökt till lite skolor i höst och jag är så himla fundersam just nu. Jag vill ha allt utav det bra samlat på ett ställe,men det fungerar ju inte riktigt så,tyvärr. Får se vart eller vart jag inte kommer in till hösten så får det väl bli som det blir helt enkelt.
Henrik fyllde 20 den 6 maj och då fick han i present av sin syster med familj och sin pappa att vi ska tävla i femkamp. Så han har valt fem grenar och en av dem är golf. Så nu har jag och H varit och tränat (kanske man ska kalla det för fusk/tjuv-tränat) Aquagolf två helger i rad.Och sista gången så vann Henrik,så vi ska köra Gokart någon dag innan jag beger mig upp til Dalarna efter midsommar för att jobba lite på B&B.

Mest jobbigt just nu är väl att jag och H ska vara ifrån varandra massor igen. För det första så åker jag till Mora halva juni och hela juli.3 augusti åker Henrik till Ronneby för att göra lumpen som vara tills 25 juli. Så vet jag ju inte riktigt vart jag hamnar i höst. Men allt löser sig sägs det så vi får lita på det. Vi ska i allafall vara tillsammans "överfralltid" ;)

Nu ska jag kika vart jag ska klippa mig någonstans av alla frisörsalonger som finns i den här staden och sen kika på tågbiljett hem till Mora i juni.

Innan hemfärd ska jag hunnit med Astrid Lindgrensvärd,Femkamp,allt jobb (badet &  Roshyddan),packa en hel del och en massa annat jag tänkte skriva som bara försvann ur huvudet :P

Natti!


RSS 2.0