Fy för asvtånd.

Det är hårt att åka tillbaka. Halv tre idag måste jag åka tillbaka ner till Västkusten och skolan.

Vill vara kvar här uppe i Östergötland.

Två veckor kvar,förhoppningsvis en och en halv kvar (om min sega lärare kan ge besked om jag får lwdigt eller inte). Ska nämligen till Jönköping,Elmia på onsdag vecka 39 och det är meningen att jag ska åka upp till Linköping/Norrköping på fredagen vecka 39 och det känns lite jobbigt att åka tillbaka neråt igen när jag redan är mer än halvvägs till Östergötland så hoppas jag får ledigt torsdag och fredag så jag kan åka diekt från Jönköping på onsdag efter tävligen.

Ska ha min praktik på Systrarna Grön i Linköping,hoppas detblir bra.Känns bra i alla fall.

Hoppas utbildningen går fort så jag kan flytta tillbaka igen :)

Bra utbildning men alldeles to far away från alla i min närhet. Får ingen direkt kontakt med någon i klassen,känns som att det redan är en massa skitsnack och fjäsk.Avskyr brudar i bland alltså.Det ska vara vuxna människor men det är precis som på högstadiet. De tror att den här utbildningen är någon slags tävling och kan absolut inte dela med sig av saker dom gjort eller ska göra för då kan någon anna ta deras idéer och göra samma sak.  Gaaah säger jag bara,blir tokig på sånt.

Men jag kör mitt eget race eftersom alla andra tänker göra det och hoppas på att det går fort!

Haft en mysig helg i Norrköping.Film mys,restauranbesök,promenadeer,träning,lek och bus och en massa prat och ännu mer mys. Jag älskar er! <3

Åter till pluggandet.
Puss!

JAG ÄLSKAR DIG!


RSS 2.0